Напячыце тонкія бліны, разведзеныя на вадзе. Для начынкі можна узяць грыбы ці яблыкі. Я бяру замарожаныя грыбы. Калі яны размарозяцца, прапусціць іх праз мясарубку. Дабавіць смажаныя лук і моркву. Калі гэта яблыкі, то спачатку трэба ачысціць іх ад скуры, нацерці на буйной тарцы. На блін пакладзіце цёртае яблыка, пасыпце цукрам. Блін загарніце канверцікам і смажце на алеі з абодвух бакоў. Смачна есці! Дарэчы, такія бліны можна есці як гарачымі, так і халоднымі.
Полная перепечатка текста и фотографий без письменного согласия главного редактора "Шлях перамогі" запрещена. Частичное цитирование разрешено при наличии гиперссылки | Условия использования материалов